• Thumbnail #1
  • Thumbnail #2
  • Thumbnail #3
  • Thumbnail #4
  • Thumbnail #5
  • Thumbnail #6
  • Thumbnail #7
  • Thumbnail #8

London School of Economics SAW


A.J Wells manufactured three hundred square meters of coloured vitreous enamel cladding covering a lift shaft in the new students centre at the London School of Economics and Political Science on its Aldwych campus.

The striking building, known as the Saw Swee Hock Student Centre (SAW), was designed by Dublin based practice O’Donnell & Tuomey Architects with the aim to transform the student social experience by creating a student hub at the heart of LSE’s campus. The centre houses a number of student facilities and offices including a gym, media centre, internet cafe and a pub.

Vitreous enamel was specified for the external cladding of the lift shaft because of its durability, low maintenance and unique, vibrant surface finish.